Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Στιγμιότυπα από ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα... Ή πώς εκτελέστηκε το σχέδιο προς το ΔΝΤ, την τρόικα και τα μνημόνια (Πρώτη δημοσίευση, Τρίτη 10 Ιουλίου 2012)























ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Μπροστά στις επικείμενες εκλογές της 25ης Γενάρη 2015, τις κρισιμότερες εκλογές της μεταπολίτευσης για τη χώρα και το λαό μας, πολλά από τα ζητήματα που σχετίζονται με το σχέδιο που εκτέλεσε ο Γιώργος Παπανδρέου από το 2009 προκειμένου να βρεθεί η χώρα σε καθεστώς μνημονίων και απώλειας της εθνικής της ανεξαρτησίας παραμένουν σκόπιμα σκοτεινά επί πέντε ολόκληρα χρόνια.

Την ώρα αυτή ο ίδιος ο Παπανδρέου αμετανόητος για το έγκλημα που διέπραξε εις βάρος της χώρας του εκτελώντας το αμερικάνικο σχέδιο καταστροφής του ισχυρού ευρώ (παγκόσμιου αποταμιευτικού νομίσματος ανταγωνιστικού του δολαρίου το 2009), περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι όπου πρόθυμοι δημοσιογράφοι τον ξεπλένουν ώστε να επανακάμψει στο πολιτικό σκηνικό με το απόλυτα ελεγχόμενο από τον αμερικάνικο παράγοντα νεοσύστατο κόμμα - πρακτορείο που ίδρυσε με την επωνυμία Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (Democratic Party). 

Τα στοιχεία που παραθέτουμε από το 2011 και τα οποία ήταν γνωστά ήδη από τον Μάϊο του 2010 αποτελούν τη συνεισφορά μας στην αλήθεια και την κατανόηση του πώς πραγματικά φτάσαμε στα μνημόνια και το ΔΝΤ και θα αποτελέσουν μαζί με πολλά ακόμη ντοκουμέντα τον φάκελο με τον οποίο θα πρέπει να στοιχειοθετηθεί το ερώτημα του πρώτου και κεντρικού δημοψηφίσματος που οφείλει να διεξάγει η επόμενη κυβέρνηση με το ερώτημα : "Είναι ή όχι ένοχος για Εσχάτη Προδοσία ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου;" 

Ακολουθεί το άρθρο με ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Στιγμιότυπα από ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα... Ή πώς εκτελέστηκε το σχέδιο προς το ΔΝΤ,την τρόικα και τα μνημόνια 

Δια χειρός Ερυθρόδερμου,
αυτόχθονα ιθαγενή

Σε αυτή την αφήγηση επιχειρείται μια καταγραφή γεγονότων  πάνω στον θέμα του τίτλου. Κάθε «στιγμή» αυτής της ιστορίας τεκμηριώνεται με έγγραφα ή αναφορές που εμφανίζονται συγκεντρωμένες στο τέλος  του σημειώματος για οποιονδήποτε έλεγχο, δημοσιογραφικό ή (ελπίζουμε) και δικαστικό. Ο συγγραφέας αυτού του σημειώματος ισχυρίζεται ότι αυτή η «αφήγηση» είναι ατελής, μιας και ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, ευελπιστώντας την τελική κατάληξή της να καθορίσουν οι παρεμβάσεις των ενεργών πολιτών και των κινημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου