Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Κίνδυνος νομιμοποιημένης κυβέρνησης μνημονίων και φασισμού μπροστά μας!


Αναδημοσίευση από Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα
Συντάκτης: BLACKPANTHER

Κι ενώ τα κανάλια έχουν επιδοθεί σε ένα κρεσέντο καταιγιστικής προπαγάνδας για το τι θα σημάνει να κερδίσει τις εκλογές το ΣΥΡΙΖΑ σκορπώντας τις πιο εφιαλτικές κινδυνολογίες και τα πιο απαράδεκτα διλήμματα, ένα βασικότερο θέμα θάβεται στην σιωπή ή στην εκτός τόπου και χρόνου ωραιοποίηση:

Τι θα σημάνει για τον τόπο και τους ανθρώπους του να κερδίσει τις εκλογές ο Σαμαράς και η δεξιά του.

Είναι κατανοητό γιατί θέλουν να θάψουν αυτή την συζήτηση και γιατί συνειδητά αποπροσανατολίζουν εστιάζοντας αποκλειστικά στο ΣΥΡΙΖΑ, τις ανακολουθίες, τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες του. Μια τέτοια συζήτηση είναι για αυτούς και τα συμφέροντα τους επικίνδυνη και άβολη. Επικίνδυνη γιατί θα ξεσκέπαζε αυτά που έχουν ετοιμάσει αυτοί για εμάς και άβολη γιατί θα αποκάλυπτε πόσο αντιδημοφιλής είναι η πολιτική τους.

Αν αυτοί όμως έχουν όλους τους λόγους για να θάψουν το ζήτημα εμείς αντίθετα έχουμε όλους τους λόγους για να το αναδείξουμε.

Γιατί το θέμα είναι της μεγαλύτερης σοβαρότητας, μας αφορά άμεσα και αναλύει ένα ενδεχόμενο για το οποίο πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε.

Είδαμε τις τελευταίες μέρες να εμφανίζονται γκάλοπ που βγάζουν την ΝΔ πρώτη και με ποσοστά ανεβασμένα σε σχέση με αυτά που είχε πάρει στις 6 Μάη. Έχουμε όλους τους λόγους να είμαστε καχύποπτοι για την αντικειμενικότητα τους δεδομένου της αξιοπιστίας των προηγούμενων προ 6 Μάη γκάλοπ που έβγαζαν την ΝΔ πρώτη με 27% και το ΠΑΣΟΚ δεύτερο με 18%. Ξέρουμε ότι η πλευρά τους ζει την δική της αγωνία και θα χρησιμοποήσει όλα τα μέσα για να αναστήσει τα κόμματα του μνημονίου και του δικομματισμού.Ψυχολογικό πόλεμο, ψεύτικα γκάλοπ, τρομοκρατικά διλήμματα, σπίλωση και γελοιοποίηση του αντιπάλου, ψέμματα και λήθη για τα εγκλήματα τους είναι μερικά από αυτά.

Το κείμενο γράφεται για να κατεδαφίσει την άποψη ότι είμαστε και πρέπει να είμαστε αδιάφοροι στο ενδεχόμενο η φασιστική και μνημονιακή δεξιά να πάρει την εξουσία με νομιμοποιημένο εκλογικό τρόπο. Μια άποψη που ξεκινά από καλές προθέσεις (να δείξει το κούφιο και εξουσιαστικό των αντιπροσωπευτικών εκλογών) και πολλές φορές καταλήγει απρόσεκτα  να μας κλείνει τα μάτια  εφησυχάζοντας μας μπροστά σε πραγματικούς κινδύνους που καραδοκούν άμεσα…

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΔ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;


Η ΝΔ πρώτα και κύρια είναι η φωνή της Μέρκελ στην Ελλάδα. Ως κόμμα ανήκει στην διεθνή της δεξιάς και είναι όμωρο κόμμα με τους χριστιανοδημοκράτες στην Γερμανία της Μέρκελ, τον Σαρκοζί στην Γαλλία, τον δεξιό της Ισπανίας, τους Συντηρητικούς της Αγγλίας κλπ

Αυτά τα κόμματα  τώρα όπου έχουν την εξουσία επιβάλλουν περιστολή των δικαιωμάτων (και στο ίντερνετ και στον έξω κόσμο), προωθούν αδικαιολόγητα προγράμματα λιτότητας, την περικοπή των κοινωνικών δαπανών και τον ρατσισμό των κλειστών συνόρων.

Με επικεφαλής την Μέρκελ έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο εξαθλίωσης και κινεζοποίησης (με την έννοια των χαμηλών μεροκαμάτων και των ανύπαρκτων εργατικών δικαιωμάτων) όλου του μεσογειακού ευρωπαϊκού νότου.(Αυτή είναι η απάντηση των Ευρωπαίων καπιταλιστών στον Κινέζικο ανταγωνισμό…)

Η λεγόμενη κεντροδεξιά είναι στην εποχή μας παγκόσμια το πολιτικό όχημα των τραπεζιτών, των μεγαλοχρηματιστών και των διεθνών τοκογλύφων. Έχοντας συμμαχήσει με την πουλημένη σοσιαλδημοκρατία είναι ο πολιορκητικός κροιός που καταστρέφει δικαιώματα, ελευθερίες και το ίδιο το βιοτικό επίπεδο του δυτικού κόσμου. Παράλληλα οικοδομεί παντού αστυνομικά κράτη, κοινωνίες παρακολούθησης και την δικτατορία του copyright και του καπιταλισμού των πατέντων (από λογισμικού μέχρι φαρμάκων και του dna!) κηρύττοντας τον πολιτισμό του χρήματος, της ανισότητας και της καταστολής.

Ειδικά μετά το παγκόσμιο κραχ του 2008 αυτό το πολιτικό ρεύμα έχει γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνο και αδίστακτο και έχει πλήρως ταυτιστεί με τα τραπεζικά και χρηματιστικά συμφέροντα.

Στον Καναδά είχε το θράσος να περάσει νομοσχέδιο που απαγορεύει πρακτικά τις διαδηλώσεις! Στην Ισπανία έχει εξαπολύσει την χούντα στους δρόμους και δεν αφήνει ούτε μια πλατεία να καταληφθεί από τον κόσμο. Στην Ιταλία που είχε διαλυθεί το 1990 και αναγεννήθηκε ιδιότυπα με τον Μπερλουσκονισμό έχει εκχωρήσει απευθείας την εξουσία σε τεχνοκράτες χωρίς να υπάρχει καν διακριτά σαν ξεχωριστή πολιτική δύναμη όπως στις άλλες χώρες!

Αν όμως στις άλλες χώρες έχει κάνει εγκλήματα και έχει οπισθοδρομήσει την κοινωνία δεκαετίες πίσω στην Ελλάδα αυτό το ρεύμα είναι το πιο επικίνδυνο όλου του κόσμου. Και να γιατί:

 

Δεξια του Σαμαρα: Συνονθυλευμα νεοφιλελευθερισμου, απροκαλυπτου φασισμου και λεηλασιας του δημοσιου πλουτου.

 


Λένε για το ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ένας αχταρμάς αντιθετικών και αντιφατικών πολιτικών απόψεων και όντως αυτό ισχύει. Αλλά αυτό που δεν λέγεται είναι πόσο περισσότερο αχταρμάς είναι τώρα η ΝΔ και ειδικά αφότου εγκαινίασε μετεκλογικά την λεγόμενη μεγάλη  συσπείρωση της κεντροδεξιάς.

Εκεί τώρα μπορούμε να βρούμε φασίστες από το ΛΑ.Ο.Σ όπως ο Πλεύρης, φανατικούς νεοφιλελεύθερους όπως η Μπακογιάννη, καιροσκόπους τάχα τέως αντιμνημονιακούς που εγκατάλειψαν μετεκλογικά τον Καμμένο ακόμη και ανανήψαντες δεξιούς που είχαν πάει στην χρυσή αυγή.

Κι αν ο αχταρμάς του ΣΥΡΙΖΑ (που συνίσταται κυρίως στην εσωτερική του μάχη μεταξύ σοσιαλδημοκρατικής πτέρυγας άλα Παπαδημούλη και Σταθάκη και ριζοσπαστικότερων πολιτικών ρευμάτων και απόψεων) θα οδηγήσει σε μια έκβαση στην  οποία θα κυριαρχήσουν κάποιες από τις πλευρές του και θα χάσουν κάποιες άλλες, στην ΝΔ αυτός ο αχταρμάς θέλει και μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά.

Γιατί στην ΝΔουλα θέλουν να είναι ΚΑΙ φασίστες ΚΑΙ νεοφιλελεύθεροι ΚΑΙ πουλημένοι που θα γδύσουν τον λαό για να ικανοποιήσουν τους διεθνείς τοκοφλύφους και τις ‘αγορές’
Ο εφιάλτης είναι λοιπόν μπροστά μας και τα φασιστοκάναλα δουλεύουν νυχθημερόν για τον κάνουν πράξη:

Να έχουμε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση με τον Σαμαρά πρωθυπουργό που θα αποτελειώσει το σχέδιο εξαθλίωσης του λαού, θα εφαρμόσει απροκάλυπτη φασιστική πολιτική για τους μετανάστες, θα εμπεδώσει  αστυνομοκρατία δεκαετίας 50, θα περιστείλει το ελεύθερο ίντερνετ και οδηγήσει την χώρα στις εσχατιές της απελπισίας, του κυνισμού, της απανθρωπιάς και της τυφλής βίας.

 

ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ.

 


Φυσικά δεν θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και η ζωή θα βρει τους τρόπους της και τους δρόμους της για να συνεχιστεί. Αυτό το κείμενο δεν γράφτηκε για να διακoμωδήσει από την ανάποδη την κινδυνολογία που σπέρνουν τα κατεστημένα συμφέροντα για το ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα ισχυριστεί ότι η χώρα θα πάψει να υπάρχει και όλοι θα πεθάνουμε ακαριαία όπως λένε αυτοί για το ΣΥΡΙΖΑ.

Το κείμενο γράφτηκε για να προειδοποιήσει και για να σημάνει αντιφασιστικό και αντιμνημονιακό συναγερμό ώστε να αποτραπεί αυτό που θέλουν οι καναλάρχες να συμβεί.
Η Ζωή θα συνεχιστεί αλλά δεν μπορούν να υποτιμηθούν οι αρνητικές επιπτώσεις που θα συμβούν τουλάχιστον για κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα.

Καταρχήν θα απλωθεί σε πάρα πολλούς η απογοήτευση και η ματαιότητα. Γιατί αν μετά από 2 χρόνια που μας ισοπέδωσαν δικαιώματα, ελευθερίες και βιοτικό επίπεδο και μετά από δυο χρόνια διαρκών κινητοποιήσεων γενικών απεργιών κινήματος πλατειών κλπ έβγαινε πάλι η ΝΔ πρώτη αυτό θα σήμαινε ότι ο λαός τρώει όντως κουτόχορτο και είναι όντως ένα χειραγωγίσιμο υλικό της άρχουσας προπαγάνδας.

Θα σήμαινε ότι τα φασιστοκάναλα εδώ έχουν όντως απεριόριστη δύναμη και μπορούν να διαμορφώνουν κατά το δοκούν τα εκλογικά αποτελέσματα και την κοινή γνώμη ακόμη και όταν η πλειοψηφία πεινάει ακόμη και μετά από χρόνια διαρκών εγκλημάτων στον πληθυσμό που τα ζει στο πετσί του…

Υπάρχουν αριστεροί που αφελώς δεν θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει πρώτος προβάλλοντας το σκεπτικό ότι η χώρα είναι ήδη χρεωκοπημένη και μια αριστερή κυβέρνηση θα χρεωνόταν τη επιστροφή στην δραχμή. Ο Αλαβάνος είναι ο μέντορας αυτής της άποψης ως το σημείο να γίνεται ο αγαπημένος αριστερός των καναλαρχών και των μεγαλοδημοσιογράφων. Αυτοί που το πιστεύουν αυτό είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της δεξιάς του Σαμαρά και το καλύτερο άλλοθι του για την ανεύθυνη αριστερά που αφήνει όλους τους άλλους πλην της ίδιας να αναλάβουν ευθύνες. 

Αυτή η άποψη είναι φορτισμένη με την συστημική λογική οικονομικής διαχείρισης του χρέους και της καπιταλιστικής μηχανής και ξεχνά ότι ήδη ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας είναι στην απόγνωση και χρεοκοπημένο και αυτή η συζήτηση για ευρώ ή δραχμή του είναι παράταιρη και εξοργιστική. Αυτή η άποψη φέρνει απευθείας τον Σαμαρά στην εξουσία σπέρνοντας την χειρότερη απογοήτευση σε μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού που προηγούμενα είχαν δείξει αγωνιστική όρεξη.

Κι αν η απογοήτευση και ο κυνισμός είναι μια συναισθηματική αντίδραση που με τον χρόνο υποχωρεί δίνοντας την θέση τους σε ανανεωμένες και αναγεννημένες αγωνιστικές διαθέσεις, η θεσμοποιημένη καταστολή μιας νομιμοποιημένης φασιστικής κυβέρνησης είναι η άλλη επίπτωση που είναι πιο στέρεα και μόνιμη. Και εμφορούνται με ολέθριες αυταπάτες αυτοί που υποτιμούν το μέγεθος της καταστολής που θα ακολουθήσει σε περίπτωση επικράτησης Σαμαρά.

Στο ιντιμίντια υπάρχει ανοιχτή συζήτηση για το τι θα κάνει το ΣΥΡΙΖΑ με τους πολιτικούς κρατούμενους και ο σκεπτικισμός και η καχυποψία είναι διάχυτες αλλά θα χρειαζόμασταν μια άλλη συζητήση για το πόσο θα αυξηθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι σε περίπτωση που αυτό το καθήκι που λέγεται Σαμαράς βγει πρώτος.

Τις προθέσεις του δεν τις έχει κρύψει.’Θα τις κατεβάσω τις κουκούλες‘ Και είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι οι συλλήψεις και το κυνήγι αναρχικών και αγωνιστών του δρόμου θα εντατικοποιηθεί στα πλαίσια κατασκευής εσωτερικού εχθρού. Όσο για τους συντρόφους μας που είναι ήδη στην φυλακή η προοπτική είναι δικαιολογημένα η πιο δυσοίωνη…
Η καταστολή από μέρους του έχει προαναγγελθεί. ‘Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις‘ είχει πει το καθήκι. Όπως  μαζί με αυτό είχε πει ότι ‘θα πουλήσουμε ό,τι μπορεί να πουληθεί

Ο Σαμαράς αν μη τι άλλο δεν κρύβει την φασιστική και μνημονιακή του βαρβαρότητα  και αυτό εκθέτει ακόμη περισσότερο τους αφελείς που δεν θέλουν να αναγνωρίσουν τον κίνδυνο.

Η εισβολή της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ την μέρα των φοιτητικών εκλογών(!) και η άθλια αχαρακτήριστη αντιμετώπιση οροθετικών γυναικών την βδομάδα πριν τις προηγούμες εκλογές είναι τρανταχτά προμηνύματα για το τι έρχεται.

Το ίδιο και η μετεκλογική απόφαση του πρωτοδικείου να ποινικοποιήσει την ελεύθερη ανταλλαγή πληροφορίας στο ίντερνετ.

Μέσα στις συνθήκες οικονομικής κατάρρευσης και άμεσου ελέγχου της χώρας από ΔΝΤ και τραπεζίτες, ετοιμάζουν ένα νέο κύμα κρατικής καταστολής, εξαθλίωσης και φασισμού.

Μπορουμε να το αποτρεψουμε! Ο πολεμος εναντια στην ΝΔ και στα αδερφακια της εχει ηδη ξεκινησει και δεν μπορει παρα να ειναι νικηφορος!



Το κείμενο δεν έχει καμιά διάθεση να σπείρει αυταπάτες για το ΣΥΡΙΖΑ και για το τι αυτό θα εξελιχτεί. Οι αστέρες της σοσιαλδημοκρατικής του πτέρυγας μάς έχουν ήδη δείξει πόσο υποχωρητικοί, κούφιοι και ανακόλουθοι είναι. Φιλοξενούμενοι στα κανάλια που έχουν οργανωμένο σχέδιο να βγάλουν την ΝΔ πρώτη και να γελοιοποιήσουν το ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτοξεύσει τις πιο απίθανες κωλοτούμπες και έχουν νομιμοποιήσει αυτούς που ο λαός θέλει να τιμωρήσει:Τους μεγαλοδημοσιογράφους και τα αφεντικά τους. Επομένως οι φόβοι ότι το ΣΥΡΙΖΑ θα εξελιχτεί σε νέο ΠΑΣΟΚ είναι βάσιμοι και αφορά πλέον την ριζοσπαστική του πτέρυγα να αποδείξει ότι αυτό δεν ισχύει.

Όμως έστω με ένα συμβιβασμένο ΣΥΡΙΖΑ έστω με ένα ΣΥΡΙΖΑ που είναι δειλό να φέρει πραγματικές ρήξεις και τομές, είναι φανερό στον περισσότερο ενεργά πολιτικά κόσμο ότι είναι πολύ προτιμότερος από μια φασιστική δεξιά στο τιμόνι του κράτους.
Τουλάχιστον τότε θα υπάρχει οξυγόνο να αγωνιστούμε‘ όπως μου είπε ένας φίλος αναρχικός.
Με ΣΥΡΙΖΑ πάνω μας δεν υπάρχει καμιά εγγύηση ότι δεν θα έχουμε πάλι αστυνομική καταστολή και αυθαιρεσίες της εξουσίας.Αλλά τουλάχιστον υπάρχει η εγγύηση ότι δεν θα κλιμακωθεί η κρατική καταστολή και ο φασισμός του κράτους από τα ήδη υψηλά επίπεδα που βρίσκεται. Και τα κινήματα των πλατειών και του δρόμου θα έχουν άλλο αέρα και αυτοπεποίθηση αλλά και ηθικό για να αγωνιστούν νιώθωντας ότι κατάφεραν να γκρεμίσουν τους πολιτικούς φορείς της προηγούμενης χούντας.

Επειδή η ΝΔ είναι ο άμεσος εκπρόσωπος των τραπεζικών συμφερόντων και των εφοπλιστών, επειδή η φασιστική στροφή τους από τότε που την ανέλαβε ο Σαμαράς είναι περισσότερο από έκδηλη και το πρόταγμα του ‘να ανακαταλάβουμε τις πόλεις’ το υλοποιεί έμπρακτα η Χρυσή Αυγή και επειδή με την προσχώρηση της Μπακογιάννη αποκαλύφτηκε στο ακέραιο και ο νεοφιλελεύθερος χαρακτήρας της, συνιστά άμεσα μια απειλή που θέλει τσάκισμα.

Στην εποχή που ζούμε απαιτείται να είμαστε και κατά του μνημονίου (δηλαδή του ΔΝΤ που η εκπρόσωπος του η Λαγκάρντ δήλωσε για την Ελλαδα ότι δεν αισθάνεται καμιά λύπη για την εξαθλίωση της!) και κατά του φασισμού.

Μόνο του το ένα από τα δυο δεν φτάνει. Και είναι η ΝΔ που εκφράζει ΚΑΙ τα δυο. Και το μνημόνιο της Μέρκελ και του ΔΝΤ και τον φασισμό που σε εντελώς απροκάλυπτη μορφή εκφράζεται από την Χρυσή Αυγή..

Το τσάκισμα της θα φέρει και το τσάκισμα του μικρού αδερφού της, της Χρυσής Αυγής. Χτυπώντας την Χρυσή Αυγή χτυπάς και τον μεγάλο αδερφό της, χτυπώντας την ΝΔ χτυπάς και το μικρό της αδέρφι. Αυτά πια έγιναν αξεδιάλυντα.

Για τις προηγούμενες εκλογές γράφτηκε ότι τα αποτελέσματα τους φανέρωσαν μια χώρα στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου και αυτό σε έναν βαθμό ίσχυσε όπως θα ισχύσει ακόμη περισσότερο για αυτές που έρχονται. Η πόλωση τους είναι πρωτοφανής και ξεπερνά και την πρωτόγνωρη πόλωση των προηγούμενων εκλογών. Υπάρχει διάχυτη και στις δυο πλευρές μια αίσθηση που λέει ‘ή αυτοί ή εμείς‘ και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που είναι σοβαρά διατεθιμένοι να μεταναστεύσουν αν επικρατήσει η ΝΔ.

Ο Σαμαράς απείλησε ότι θα στείλει τους δικούς του στις γειτονιές μας για να μαζέψει ψήφους.Ας κοπιάσουν! Στην Αθήνα γνωρίζουν ότι η επιρροή τους είναι στα ιστορικά χαμηλά της και μειώνεται μέρα με την μέρα. Με αυτούς τους κυρίους είμαστε σε πόλεμο αφού ήταν το δικό τους κόμμα που κήρυξε τον πόλεμο σε όλη την κοινωνία. Κανένα εκλογικό τους περίπτερο, κανένα γραφείο τους δεν θα να είναι ασφαλές όπως ισχύει και για τα περί[πτερα και τα γραφεία των ναζιστών της χρυσής αυγής.

Αν αυτοί έχουν το αμίμητο θράσος μετά από όσα έγιναν να ξαναζητούν και τσαμπουκαλεμένα(!) την ψήφο από τον κόσμο ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να τους γδάρει.

Ακόμη όμως κι αν καταφέρουν να πάρουν νόμιμα την εξουσία ο αγώνας δεν θα σταματήσει.
Θα το έχουν καταφέρει πατώντας στις φοβίες και στις ανασφάλειες γέρων ανθρώπων (αυτή είναι η μεγάλη δεξαμενή ψήφων τους) και φέρνοτας την επαρχία σε αντιδιαστολή με την Αθήνα (Όπου η ΝΔ είναι σχεδόν εξαφανισμένη…)

Ας γνωρίζουν αυτοί οι γέροι άνθρωποι και οι επαρχιώτες που θα  ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ΝΔ το εξής:

Τον δικό τους λάκο σκάβουν! Αυτοί δεν θα έχουν νοσοκομεία να τους προσέξουν στα γεράματα τους, αυτοί θα μείνουν χωρίς καμιά αλληλεγγύη και αυτοί θα πληρώσουν την ιστορική ευθύνη να ξαναφέρουν από πάνω μας τα αρπακτικά του ΔΝΤ και των τραπεζών.Θα ψοφάνε από την πείνα και κανείς δεν θα τους λυπάται.

Η νεολαία που στην συντριπτική της πλειοψηφία θα σταθεί μακριά από τους νεοφιλελεύθερους φασίστες του Σαμαρά και τους κλέφτες πουλημένους του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει την ζωή και τον αγώνα της.

Αναγκαστικά αυτός θα γίνει πιο βίαιος και λυσσασμένος με μεγαλύτερο τίμημα και αυταπάρνηση (και γι’αυτό πολλοί νέοι  θα έχουν φύγει μετανάστες…) αλλά στο τέλος πάλι θα θριαμβεύσει.

Το ακούτε αυτό ηλικιωμένοι άνθρωποι που θα πάτε να ψηφίσετε τον δολοφόνο των παιδιών και των εγγονών σας γιατί φοβάστε τον Τσίπρα;

Έχετε μια ευκαιρία να μην το κάνετε αυτό το έγκλημα! Μετά δεν θα υπάρχει τέτοια ευκαιρία και θα πεθάνετε μισητοί και ατιμασμένοι…

Από Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα 27.5.2012

11 σχόλια: