Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ο Ανδριανόπουλος γνώριζε από το 2012 τί θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση!




















Ο Ανδριανόπουλος δεν είναι προφήτης. Είναι απλώς επιδειξίας που δεν ξέρει ή δεν θέλει να κρατάει μυστικά; Πιθανότατα.

Ωστόσο, η πληροφόρηση που έχει είναι "εσωτερική" και προέρχεται από τα ίδια διεθνή κέντρα που κατευθύνουν και σήμερα τα ανδρείκελα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό γίνεται σαφές από την ιδιαίτερη βεβαιότητα (σαν να διαβάζει το ίδιο εγχειρίδιο) με την οποία ισχυρίζεται τις προβλέψεις του.

Το τί ακριβώς επιδιώκει ο Ανδριανόπουλος αποκαλύπτοντας το σχέδιο, το 2012, έχει πάντως σημασία.

Επιδιώκει να το ματαιώσει; (Είναι φανερό πως αν είχε πρόσβαση στις συνιστώσες θα τους τα έλεγε από κοντά και με λεπτομέρειες). Αλλά απ' ότι φαίνεται δεν έχει πρόσβαση.

Λέει λοιπόν όσα πρέπει να πεί και αφήνει να δουλέψει η πολιτική αγορά ώστε να φαγωθούνε μεταξύ τους οι συνιστώσες.

Συνεπώς, με όσα μέσα διαθέτει, επιδιώκει να μην πετύχει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ του νεοφιλελεύθερου σχεδίου. Πιθανό; Πιθανό.

Ίσως όμως και να επιδιώκει να αποδείξει, απλά, την πρόσβασή του στο υψηλότερο δυνατό διεθνές επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού, κάτι σαν συμβόλαιο με το παγκόσμιο καθεστώς όπου ωστόσο οι κεντρικές δυνάμεις έχουν αρνηθεί να του ανανεώσουν για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε και δεν είναι άλλοι από τις τεχνικές επιβολής (στις οποίες ο Ανδριανόπουλος δεν μπορεί να παίξει κανένα ρόλο εξαπάτησης).

... Ωστόσο, οι πρωταγωνιστές δεν εγκαταλείπουν ποτέ οικιοθελώς το θέατρο τη ιστορίας.

 Το συμπέρασμα είναι πως ο Ανδριανόπουλος έκανε ό,τι έκανε για να προωθήσει τον εαυτό του σαν τον φυσικό εντολοδόχο του διεθνούς παράγοντα. Αλλά ... όπως και ο ίδιος αποκάλυψε η αριστερά πουλάει καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου