Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
























Μια συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στις 3.9.2015 που πρέπει να διαδοθεί.

Αναδημοσιεύουμε από kartesios.com

Οι εκλογές συμφωνήθηκαν μεταξύ Μεγάρου Μάξιμου και δανειστών και έγιναν για να υπάρξει ξεκαθάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ από όσους διαφωνούσαν με το μνημόνιο, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εξαπολύοντας πυρά όχι μόνο κατά του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
 
Ο κ. Τσίπρας μετέτρεψε την κυβέρνηση στην πιο σκληρή μνημονιακή, είπε η πρόεδρος της Βουλής κατηγορώντας τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι έφερε ένα «τερατώδες» μνημόνιο και θέλει να εξαφανίσει πολιτικά όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει ανάχωμα.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε αναφορά στα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας και όσους διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι όσοι αρνήθηκαν να υποκύψουν στο πιο εκτρωματικό Μνημόνιο που υπογράφηκε παραμένουν πιστοί στο πρόγραμμα με το οποίο εξελέγησαν.

«Είναι η πρώτη φορά που η κυρία Μέρκελ και όλοι οι εκπρόσωποι των εκβιαστών-δανειστών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους λέγοντας μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι μέρος του προβλήματος, είναι μέρος της λύσης» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου υπαινισσόμενη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πλέον ο εκλεκτός των Ευρωπαίων.

Ερωτηθείσα σχετικά με την απόφασή της να είναι ανεξάρτητη συνεργαζόμενη στη Λαϊκή Ενότητα, είπε πως αυτές οι εκλογές γίνονται με αιφνιδιαστικό τρόπο για να εκκαθαριστούν από τη Βουλή όσοι αρνήθηκαν να υποκύψουν στη μνημονιακή λαίλαπα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι η πρώτη φορά οι δανειστές εκφράζουν την ικανοποίησή τους που γίνονται εκλογές.

Αναφερόμενη στον κ. Τσίπρα, είπε πως το έντιμο και το πολιτικό πρέπον απέναντι στο λαό, εφόσον είχε την πρόθεση να εφαρμόσει το μνημόνιο, ήταν να ζητήσει εντολή του λαού, πριν την ψήφιση αυτής της εξουσιοδότησης, τονίζοντας πως ήταν αδιανόητο να περάσει από τη βουλή αυτή η «εκτρωματική συνθήκη», τονίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να κάνει εκλογές πριν από τη συμφωνία με τους δανειστές.

πηγή: tanea.gr

Δείτε επίσης : 


Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσιατη λαϊκή εντολή – Με ευθύνη Τσίπρα η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου