Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Φασιστικό ένοπλο παρακράτος η ΕΛ.ΑΣ.


Η Ελληνική Αστυνομία είναι πλέον ακριβώς αυτό που βλέπουμε οτι είναι και όχι αυτό που φοβόμαστε ότι μπορεί να είναι. 

Φασιστικό ένοπλο παρακράτος, στις διαταγές της κρυπτόμενης υπό την μνημονιακή "δημοκρατία" φασιστικής πολιτικής ηγεσίας και με πλήρη φασιστική συνείδηση.

Οι συστηματικές τρομοκρατικές δολοφονικές πράξεις της κατά της ελληνικής κοινωνίας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν αυτό που είναι. Σαν διαρκές πραξικόπημα κατά των συνταγματικά κατοχυρωμένων πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του ελληνικού λαού.

Ό,τι συνέβη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ό,τι συνέβη στις 17.11.14 στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ό,τι συνέβη στην συστηματική καταστολή των κοινωνικών αγώνων τα  τελευταία πέντε χρόνια του μνημονίου, δεν ήταν εκτροπή από την "κανονικότητα" των συνηθισμένων κατασταλτικών πρακτικών. 

Ήταν ανοιχτή φασιστική εκτροπή στρεφόμενη κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος. Εκτροπή που πραγματοποιείται μάλιστα υπό την επίβλεψη και τη νομιμοποίηση του ανώτατου πολιτειακού θεσμού. Του προέδρου, δήθεν, της ελληνικής δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. 

Τόσο τώρα όσο και από μια μελλοντική κυβέρνηση της αριστεράς η ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν αυτό που είναι. Σαν ο συγκροτημένος ένοπλος βραχίονας των εχθρών της Δημοκρατίας.


Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου «Παρί 11», Αναστασία Τσουκαλά, αποκάλυψε τα όσα αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια διαλέξεων στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας τον Μάρτιο του 2013. «Είμαστε φασίστες και υπερήφανοι. Υπάρχει πρόβλημα;» της είπε ένας τριτοετής δόκιμος της σχολής κατά τη διάρκεια της διάλεξης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε.



Ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια σε σχέση με το ρεπορτάζ του UNFOLLOW, στο προηγούμενο τεύχος (Ιουνίου 2014), κατέθεσαν χθες, 3 Ιουλίου 2014, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Κατόπιν τούτου, αναρτούμε στα Επιλεγμένα Θέματα της Έντυπης Έκδοσης το πλήρες δημοσίευμά μας, προς διευκόλυνση της δημόσιας συζήτησης. Ολόκληρη την ερώτηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ: «Στη Βουλή το ρεπορτάζ του Unfollow: “Φυτώριο φασιστών η Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα;»» 

Η συνέχεια του άρθρου εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου