Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ζωντανή Αναμετάδοση της Ελεύθερης ΕΡΤ



Αναμετάδοση από το thepressproject.gr


Για να ενσωματώσετε τον κώδικα του player της EBU στη σελίδα σας ή στο ιστολόγιό σας, αντιγράψτε από εδώ: http://grbloopers.blogspot.gr/2013/06/stream-refresh.html

Επίσης από το thepressproject εδώ: http://www.thepressproject.gr/live/44219/Louketo-stin-ERT

 «Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ. 

Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται ότι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ'αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία». 

Ο συνταγματάρχης Στουρνάρας απειλεί με κυρώσεις την αναμετάδοση της μοναδικής νόμιμης συχνότητας στη χώρα, της ΕΡΤ, την ώρα που όλα τα παράνομα κανάλια τα οποία υπηρετούν ανοιχτά και απροκάλυπτα τα σχέδια της τρικομματικής χούντας, η οποία σφεταιρίστηκε την διακυβέρνηση της χώρας, απολαμβάνουν την πλήρη κυβερνητική προστασία. 

Δείτε τις τελευταίες στιγμές του προγράμματος πρίν την απελευθέρωση της ΕΡΤ 


3 σχόλια:

  1. Ανταπόκριση από Βανκούβερ, BC, Καναδάς

    Ένα ανέλπιστο κίνημα συμπαρσστασης από Καναδούς (που δεν καταλαβαίνουν λέξη ελληνικά εκτός από feta) άρχισε να ξαπλώνεται από τα Δυτικά. Το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΝΕΤ on line σε όλο και περισσότερα Καναδικά σπίτια σαν πράξη συμπαράστασης στους υπερασπιστές της όποιας δημοκρατίας μας απέμεινε!

    Από την χώρα της Ν. Κλάιν, που κατάγγειλε τέτοιες θεραπείες σοκ για να περάσει ο οδοστρωτήρας του νεοφιλελευθερισμού πάνω από την αξιοπρέπειά μας.
    Κρατάτε γερά!
    Γιάννης από Βανκούβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είδα και αυτό: Σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ, της Ανταρσύας και γαλανόλευκες και κοκκινόμαυρες δίπλα δίπλα συγχρονισμένες από το Άξιον Εστί!

    Η ΕΡΤ να γίνει αυτοδιαχειριζόμενος φορέας της Κοινωνικής Οικονομίας ανοικτός στην κοινωνία, αυτό πρέπει να αντιπροτείνει η Αριστερά από την άλλη βδομάδα. Αλλά τι λέω τώρα??? Εδώ η Αριστερά δεν τολμάει κάτι ανάλογο για τα δικά της μέσα...

    Ξυπνάτε βρε γιατί θα πάρει και θα μας σηκώσει!
    Γιάννης από Βανκουβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προτάσεις που ακούγονται είναι πολλές. Ύστερα όμως από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, εκείνη που υπερισχύει είναι ότι: Η «Κατοχή» της ΕΡΤ από τα κυβερνητικά κόμματα ήταν χθες, η αυτοδιαχείριση των εργαζομένων είναι το σήμερα και το αύριο.

    Από έντυπο της Αριστεράς? Πριτς!
    http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=518105

    Λαέ της Λιλιπούπολης, όχι στους κάθε λογής δήμαρχους Χαρχούδες ένθεν και ένθεν!
    Γιάννης (πάλι από το Βανκούβερ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή