Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ : Εκδήλωση Συζήτηση Δευτέρα 25 Ιούνη 2012, 7:30μμ ΑΣΟΕΕ


Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, και με το βλέμμα στις κρίσιμες μάχες που έρχονται, η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά διοργανώνει πολιτική εκδήλωση τη Δευτέρα 25 ιούνη, στις 7.30 μμ στην ΑΣΟΕΕ (Αμφιθέατρο Αντωνιάδου), με θέμα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ενάντια στην κυβέρνηση των μνημονίων, του κεφαλαίου, του ρατσισμού - ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ σε κάθε πόλη, γειτονιά, εργασιακό χώρο.

Θα παρέμβουν οι Κ. Αθανασίου, Τ. Κορωνάκης, Π. Κοσμάς, Σ. Μάρταλης, Γ. Σαπουνάς, Δ. Στρατούλης, Θ. Φωτίου.

Πηγή: www.dea.org.gr

Να είμαστε εκεί, να ακούσουμε πού το πάνε οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως, στην πρώτη αυτή ουσιαστικά συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, να παρέμβουμε και να συζητήσουμε ΚΑΙ οι συνήθεις "από κάτω".

1 σχόλιο:

  1. Καλή και επίκαιρη η εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία της ΔΕΑ, αν και δεν επικεντρώθηκε τελικά στον τρόπο που πρέπει να συγκρωτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ των μελών του και αναλώθηκε πολύ στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

    Αρνητική εντύπωση μου έκανε ο εκπρόσωπος του Κόκκινου που μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει "αριστερή αντιπολίτευση" στον ΣΥΡΙΖΑ. Είδαμε και πάθαμε από την δεξιά αντιπολίτευση που μας άφησε για τόπους χλοερούς (κυβερνητικούς) βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου. Να λείπουν νομίζω οι αντίστοιχες κορώνες περί αντιπολίτευσης που συγκαλυμένα θέλουν να δικαιολογήσουν και να συντηρήσουν μόνο την σημερινή οργανωτική απαράδεκτη κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών: μια πυραμίδα με πολλές πυραμίδες που μοιράζονται την κρατική επιχορήγηση.

    Ευτυχώς υπήρχε αναρτημένη (θέλω να ελπίζω επίτηδες) μια προβοκατόρικη αφίσσα στο πάνελ, από αυτές που κυκλοφόρησαν προεκλογικά. Πολύ σωστά η εν λόγω αφίσα επεσήμανε:

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ
    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ


    ΣΥΡΙΖΑ
    (των μελών του συμπήρωσε ένα προβοκατόρικο χέρι από κάτω στο τέλος της εκδήλωσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή