Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 77χρονος ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ - Ολοι, σήμερα 4.4.2012 στο Σύνταγμα, 6:00 μμ. ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ



Ο Δημήτρης Χ. 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός αυτοκτόνησε με όπλο σήμερα το πρωί στις 9:00 στην Πλατεία Συντάγματος. Ο Δημήτρης Χ. ήταν ένας από μας. Και δεν θα πάει άκλαφτος!

Αναδημοσιεύουμε από enimerosi24.gr
  
ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα σήμερα από το Facebook 

Στο άκουσμα της συγκλονιστικής αυτοκτονίας του 77χρονου σήμερα το πρωί,  χρήστες του Facebook αποφάσισαν να αντιδράσουν καλώντας σε συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα στις 6 στην πλατεία Συντάγματος.
Ήδη έχει δημιουργηθεί σελίδα με τίτλο «Όλοι στο Σύνταγμα – Να μη συνηθίσουμε στο θάνατο» όπου σημειώνεται: «Δεν μπορούμε να τους κοιτάμε να δολοφονούν. Η χωρική σημειολογία του Συντάγματος καθιστά ως νοηματικά ουσιώδες και κοινωνικά επιβεβλημένο το να αντιδράσουμε άμεσα. ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ».
Χαρακτηριστικό της οργής και της αγανάκτησης που κυριαρχεί στα σχόλια είναι και το εξής από το Keno Diktuo: «ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΘΗΤΕ! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ! ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 2.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ? ΕΚΔΙΚΗΣΗ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!»



Αναδημοσιεύουμε από Κεράσια και Κρίνοι
Φτάνει πια! Αυτή η αυτοκτονία πρέπει να είναι η τελευταία!
Ένας 77χρονος άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του, σήμερα το πρωί στις 9.00, στην πλατεία Συντάγματος. Αυτόπτες μάρτυρες λένε οτι λίγο πριν αυτοπυροβοληθεί στον κρόταφο με περίστροφο, είπε: δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του enikos.gr ο πολύς κόσμος που, λόγω της ώρας, βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος την στιγμή που μεταφερόταν η σωρός του στο ασθενοφόρο, χειροκροτούσε!
Φτάνει πια. Η χώρα μας βιώνει μια τεράστια καταστροφή. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υπάρξει άλλη αυτοκτονία. Όχι άλλοι απελπισμένοι άνθρωποι, από χρέη, εξευτελισμό, ανέχεια.
Αυτή η αυτοκτονία πρέπει να είναι η τελευταία. Να απαιτήσουμε τώρα την παραίτηση σύσσωμης της κυβέρνησης των προδοτών, των ανδρείκελων. Οι βουλευτές της αριστεράς, της ΔΗΜΑΡ, της ομάδας του Καμμένου, πρέπει να αποχωρήσουν τώρα από τη Βουλή των καθαρμάτων και να προκαλέσουν κρίση. Είναι δυνατόν να λέμε ακόμα οτι υπάρχει δημοκρατία σε αυτή τη χώρα; Είναι δυνατό οι ηγεμόνες της Ευρώπης και της Γερμανίας να δίνουν εντολές πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα και ποια κόμματα πρέπει να εκλεγoύν; Και την ίδια ώρα οι βουλευτές που θέλουν να λένε οτι αντιτάσσονται σε αυτή την προσχεδιασμένη γενοκτονία του ελληνικού λαού, να κάθονται στα διπλανά έδρανα με τους πουλημένους προδότες και να αποκαλούν "κύριο"¨τον Παπαδήμο, "κύριο" τον Χρυσοχοϊδη, "κύριο" τον Σαμαρά" και όλο το σκυλολόι τους βουλευτές τους; Νομιμοποιώντας έτσι τις διαδικασίες αργού θανάτου ως δημοκρατικές;
Σήμερα η Ελλάδα πρέπει να κηρύξει εθνικό πένθος. Να σταματήσουν όλα. Να παγώσουν όλα, να γίνουν τώρα οι εκλογές τις οποίες σέρνουν για αν και όποτε δημιουργήσουν με δόλο τις συνθήκες όπως τους βολεύουν.
Αυτός ο νεκρός είναι ολονών μας, είναι ο πατέρας και ο παππούς ολονών μας. Κάτι θέλησε να μας πει. Και για να το πει, έδωσε τη ζωή του. Εμείς που είμαστε ακόμα ζωντανοί, δεν οφείλουμε να κάνουμε ούτε τα αυτονόητα;
Όνειδος και ντροπή σε όσους ψύχραιμα κάθονται και παρακολουθούν αυτό το μαζικό φονικό. Φτάνει πια η κοροϊδία.
Δεν μπορεί η ζωή να εξακολουθήσει να κυλά σα να μη συμβαίνει τίποτα. Έχουμε νεκρούς! Τσίπα δεν υπάρχει; Έχετε αίμα στις φλέβες σας ή είστε ζόμπι;


Δείτε επίσης:

Αυτοκτονία 77χρονου στην πλατεία Συντάγματος (naftemporiki.gr)
Αυτοκτονία στο Σύνταγμα (Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα)
Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος (tvxs.gr)


Tο σημείωμα του 77χρονου αυτόχειρα Δημήτρη Χ. όπως διακινείται από το facebook 


1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ θερμά για την αναδημοσίευση.

    Μακάρι να σταθούμε αντάξιοι αυτής της θυσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή