Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

3/11/2011 - Δύο Κυρίες στο βήμα του Κοινοβουλίου



Στις 2 Νοέμβρη του 2011, ο Παπαντρέας προκάλεσε (μέσα σε όλα τ' άλλα) συζήτηση στη βουλή για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του.

Ας δούμε τις τοποθετήσεις δυό γυναικών βουλευτών του κοινοβουλίου.

Η πρώτη είναι η Σοφία Σακοράφα. Πρώην αθλήτρια του ακοντισμού και εκλεγμένη με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στις 4 Οκτωβρίου του 2009.

Την ίδια στιγμή που διάφορες κράχτες ψήφων του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, εκλεγμένες επίσης στη βουλή, σαν την κοσμογυρισμένη περιηγήτρια της κρατικής ΝΕΤ Μάγια Τσόκλη ή την ηθοποιό Πέμη Ζούνη, κάνουν ένα διάλειμμα από τα γυρίσματά τους ή τις πρόβες τους προκειμένου να ψηφίζουν τα κατα συρροή νομοσχέδια εναντίον της χώρας και του λαού, η Σοφία Σακοράφα, αρνούμενη την ψήφο του Μνημονίου στις 5/5/2010 διαγράφτηκε από τον GAP και παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής σταθερά ενάντια σην πολιτική της κυβέρνησης.

Η δεύτερη, είναι η αδιαμφισβήτητη διάδοχος του Χαρίλαου Φλωράκη στην ηγεσία του Περισσού μετά το βρώμικο '89,  ισόβια επίσης, Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Δείτε τις τοποθετήσεις τους στο βήμα της βουλής.

Η πρώτη, είναι μιά γυναίκα αριστερή, πλανημένη από την πλαστή προεκλογική  ρητορεία του Παπανδρέου, εκλεγμένη με τις ψευδαισθήσεις της αναμενόμενης προοδευτικής διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, που εκ των υστέρων στρατεύτηκε εναντίον του Παπαντρέα και από τότε δεν το βάζει κάτω.

Η δεύτερη, είναι η ανέμελη κυρίαρχος του ΚΚΕ και εκπρόσωπος του 7,54% των ελλήνων ψηφοφόρων που με στίλ "ελληνικό καφενείο" αραδιάζει από το βήμα της βουλής απίστευτες κοινοτυπίες και διαμάντια της μορφής "απ΄ το ευρώ δεν θα μας διώξουν... εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα φύγουμε" !!!

Δείτε παρακάτω τις τοποθετήσεις τους και πείτε μας, άν δεν είχατε γνωστά τα βιογραφικά τους, ποιά από τις δύο θα αναγνωρίζατε στην αριστερά.


Σ. Σακοράφα 3-11. 

 Α. Παπαρήγα, Βουλή 3-11. Μέρος 1 

Α. Παπαρήγα, Βουλή 3-11. Μέρος 2 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου