Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ξανά στην Ελλάδα ο Σιμόν Πέρες για να επαναπρογραμματίσει το ανδρείκελο Τσίπρα.
























Η είδηση από το tvxs.gr, λιτή και χωρίς καμία ενημέρωση.

13:57 | 06 Ιουν. 2016


Συνάντηση Τσίπρα με τον πρώην πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες
 

Ανεπίσημη συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες είχε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι σχέσεις και οι προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας και Ισραήλ, ιδίως στους τομείς της επιστήμης, της καινοτομίας και των νεοφυών επιχειρήσεων. 

Χθες, Κυριακή, ο Σιμόν Πέρες έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στις δηλώσεις του, ο Προκόπης Παυλόπουλος αναφέρθηκε στο ρόλο και τη συμβολή του πρώην προέδρου του Ισραήλ στην επικράτηση της ειρήνης, υπογραμμίζοντας πως εμπνέει σήμερα όλους μας «για να υπάρξει επιτέλους ειρήνη στη Μέση Ανατολή και ιδίως στη Συρία και το Ιράκ και να τελειώσει ο πόλεμος».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Πέρες συναντάει σε κλειστή συνάντηση τον Τσίπρα. 

Η πρώτη έγινε στις 7 Αυγούστου 2012 και δεν μάθαμε απολύτως τίποτα για το περιεχόμενό της [1]

[1] Η συνάντηση Τσίπρα - Πέρες, έγινε στην Αθήνα στις 7 Αυγούστου 2012 κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία κανενός άλλου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας, ακολούθως και χωρίς να έχει ανακοινωθεί αν έχει ενημερώσει κάποιο μέλος της ηγεσίας του κόμματος για το αντικείμενο της συνάντησης, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίστηκε για δύο ολόκληρες μέρες, επικοινωνώντας τελικά μετά από δύο μέρες από τόπο όπου δήλωσε πως έκανε ολιγοήμερες διακοπές! Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από καμία πλευρά για το αντικείμενο της τέτ α τέτ συνομιλίας Τσίπρα - Πέρες στις 7 Αυγούστου του 2012.
 

Διαβάστε και θυμηθείτε την ιστορία μέσα από δύο παλαιότερες αναρτήσεις

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Η συνάντηση με τον Πέρες: Μια «υπεύθυνη» διπλωματία που αύριο θα είναι η επίσημη εξωτερική μας πολιτική (Του Τάσου Κουράκη)

 

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Τσίπρας: Το απόλυτο πιόνι του Ισραήλ*

 

 



  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου