Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΟΙ γνώριζαν τη συνωμοσία διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 από τον Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου την Eurostat και την ΕΛΣΤΑΤ. ΟΛΟΙ το συγκάλυψαν. ΟΛΟΙ συγκυβερνούν. ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ






















Να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο το σχέδιο αρπαγής της χώρας.
Να υπερασπίσουμε την κοινωνία απ' τον επερχόμενο αφανισμό.

Όπως γράφαμε στον τίτλο παλαιότερης ανάρτησής μας στις 18 Σεπτεμβρίου 2011:

Όταν οι Καναδοί έμαθαν ότι οι χρηματοδοτούμενες από τις εταιρείες «δεξαμενές σκέψης» είχαν κατασκευάσει την «κρίση του δημοσιονομικού ελλείμματος», δεν είχε πλέον καμία σημασία: Οι δημοσιονομικές περικοπές είχαν ήδη γίνει.(Ναόμι Κλάϊν, Το Δόγμα του Σοκ, κεφ.12)


Και μία μέρα πρίν, στις 17 Σεπτεμβρίου 2011 γράφαμε:

Αρχίζει να αποκαλύπτεται η συνωμοσία Παπανδρέου!

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012, η Ζωή Γεωργαντά, τέως μέλος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής επανέρχεται στο ζήτημα της σκόπιμης διόγκωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας από τους εντεταλμένους της μαύρης διεθνούς των τραπεζιτών, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.



Οι πρώτες καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά έγιναν το Σεπτέμβριο του 2011.

Στις 11 Νοεμβρίου του 2011, ο Κάρολος Παπούλιας ορκίζει την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ - ΛΑΟΣ υπό τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο διορισμένο στο ρόλο του πρωθυπουργού.

Σήμερα, δυό μήνες μετά, μπροστά στον κίνδυνο της απόλυτης απονομιμοποίησης ολόκληρου του αστικού πολιτικού προσωπικού, επιχειρείται από τον Σαμαρά (που τα γνώριζε όλα) και από τους επίδοξους μνηστήρες του ΠΑΣΟΚ που όλοι μαζί σχεδίασαν από όλες τις δυνατές κυβερνητικές θέσεις την καταστροφή της κοινωνίας και την αρπαγή της χώρας, ο βολικός για όλους αντιπερισπασμός, να τα φορτώσουν όλα στον Παπανδρέου και να οργανώσουν μια συντεταγμένη και νομιμοποιημένη αλλαγή φρουράς. Όλες οι προσκείμενες στο διάδοχο σχέδιο διακυβέρνησης δυνάμεις - τύπος, πολιτικά στελέχη, δικαστές, ευθυγραμμίζονται ξαφνικά και μέσα σε μια νύχτα ανακαλύπτουν προδοσίες, ειδικά δικαστήρια και λοιπές ανοησίες, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία και να συσκοτίσουν το γεγονός πως όλοι μαζί τα ψήφισαν, όλοι μαζί τα συγκάλυψαν, όλοι μαζί συγκυβερνούν, όλοι μαζί ενορχηστρώνουν την εκποίηση του πλούτου της χώρας και την τριτοκοσμιοποίηση της κοινωνίας.

Όσοι από τις συντεταγμένες δυνάμεις της αριστεράς βλέπουν εκλογές στον ορίζοντα και προσβλέπουν σε φαντάσματα αριστερών συγκυβερνήσεων  πλανώνται πλάνην. 

Τη μαύρη συμμαχία πρέπει να τη σταματήσουμε τώρα.

Πρίν το καταστροφικό PSI και πρίν τη νέα δανειακή σύμβαση που ετοιμάζεται να ψηφίσει η "τριμερής συμμαχία" Παπαδήμου. Πρίν επίσης την εμπλοκή της χώρας στα πολεμικά σχέδια των διεθνών εγκληματιών στη Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή και το Ιράν. 
Με μαζική και καθημερινή κινητοποίηση του λαού στους δρόμους.
Να τους σταματήσουμε και να τους διώξουμε τώρα. Με ορόσημο τις 25 Μάρτη. 
Κανείς από τους εκπροσώπους του αστικού πολιτικού προσωπικού να μη βρίσκει καρέκλα να σταθεί στη χώρα. ΤΩΡΑ. Αλλιώς θα μαζεύουμε ερείπια. Της χώρας και των ανθρώπων της.

Δείτε επίσης:

Λοβέρδος & “μακελειό”…

από ΒlackΜediterraneanPirate

Αναδημοσίευση από: Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα 


    

[...] Αφορμή για το ξέσπασμα του Λοβέρδου ήταν τα δημοσιεύματα Κυριακάτικων εφημερίδων που αναφέρονταν στην αποστολή στην Βουλή -απ’ τους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζάκη- του φακέλου της ΕΛ-ΣΤΑΤ που αναφέρει την τεχνική διόγκωση του ελλείματος του 2009, που είχε αποτέλεσμα να οδηγηθεί η Ελλάδα στο κατοχικό μνημόνιο. Οι εισαγγελείς μάλιστα αιτούνται τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών τόσο του Γιώργου Παπανδρέου όσο και του τέως υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.  [...]

Πηγή βίντεο και σχολίων:  va8ikokkino-YouTube

1 σχόλιο: